Integritetspolicy

SBK logga riesenschnauzer white

   

INTEGRITETSPOLICY:

Svenska Riesenschnauzerklubbens (SRSK) 
hantering av personuppgifter

Reviderad; 2018-05-24

SRSK värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar därför dina personuppgifter på ett öppet sätt med din integritet i fokus.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor gällande denna policy eller för övriga dataskyddsfrågor. Kontaktuppgifter hittar du i slutet på denna policy. Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SRSK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig.

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SRSK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SRSKs berättigade intresse som rättslig grund. 

SRSK lagrar personuppgifter i samband med våra olika aktiviteter, exempelvis när du ansöker om medlemskap, när ett resultat för din hund skickas in eller när du anmäler dig som ägare.

SRSK hämtar i första hand in uppgifter direkt från dig eller uppgifter lämnade av dig via en SKK-ansluten klubb, samarbetspartner, veterinärklinik eller liknande. 

De uppgifter vi behöver är namn, personnummer, postadress, e-postadress och telefonnummer. Om du inte uppgett ditt personnummer till oss kommer vi att söka efter det i syfte att ha ett uppdaterat adressregister. 

Personnumret är även en förutsättning för att kunna säkerställa rätt identitet samt för till exempel ansökan om bidrag från Studiefrämjandet. Vi gör regelbundna uppdateringar av personuppgifter via SKK, Svenska Kennelklubben och SBK, Svenska Brukshundsklubben.

SRSK lagrar dina uppgifter så länge din personpost har någon typ av kopplingi SRSKs personregister. Det kan vara kopplingar såsom medlemskap i någon av de Lokal områden styrelsen administrerar medlemskap åt, ägarskap av hund och/eller katt, funktionär, uppfödare, prenumerant eller annan. 

Vi använder dina lagrade personuppgifter för att kunna hantera dina kopplingar till SKK-organisationen såsom utskick, kontakt inom organisationen, kontakt vid bortsprungen hund eller katt, registrering av kull och registrering av prov-, test-, tävlings- och hälsoresultat. 

Uppgifterna används även av organisationen och dess samarbetspartners för sammanställning av statistik avseende hund och hundägande, forskning, medlems­värvning, hälsoenkäter och annat som kan vara i organisationens intresse. 

Personuppgifterna kan komma att användas för direktmarknadsföring samt för informations­utskick från SRSK.Kontakta vår styrelse (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) om du önskar avsäga dig direktmarknadsföring. 

Om du har frågor som rör dina personuppgifterär du välkommen att kontakta SRSKs styrelse.

Där kan du också begära: 

  • rättelse eller 
  • begära att dina personuppgifter raderas.
    Om du vill få dina uppgifter raderade ska du lämna din begäran skriftligen och personligt undertecknad till adressen nedan. 
  • Du har alltid rätt att stoppa SRSKs lagring och behandling
    av dina personuppgifter såvida SRSKs intressen inte väger tyngre än din önskan om radering. 

Du har enligt dataskyddsförordningen rättatt årligen få ett utdrag av de uppgifter SRSK har registrerade om dig. 

En sådan begäran ska vara personligt undertecknad och insändas skriftligen till:
Svenska Riesenschnauzerklubben - SRSK, Medlemsansvarig, C/O Lindforsvägen 27, 660 60 Molkom, 0738-451177, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tycker du att SRSK hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du klaga till Datainspektionen.


Revision 1.0: 2018-05-24

 

Cookies Policy

Vad är cookies och hur använder vi dem?

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din enhet.

Vi använder cookies för att kunna förbättra de tjänster vi erbjuder. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera korrekt. Vi använder cookies för att möjliggöra övergripande analyser av våra besökares användande av tjänsterna och för att spara funktionella inställningar som språk och andra uppgifter. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig.

En permanent cookie ligger kvar på din dator under en bestämd tid. En sessionscookie lagras tillfälligt i din enhets minne under tiden du är inne på vår hemsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder följande cookies:

  • Sessionscookies (en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller enhet).
  • Permanenta cookies (cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut).
  • Förstapartscookies (cookies som sätts av webbplatsen du besöker).
  • Tredjepartscookies (cookies som satts av en tredjeparts webbplats. Hos oss används dessa i första hand för analyser, t.ex. Google Analytics.).

Liknande tekniker (tekniker som lagrar information i din webbläsare eller i din enhet på ett sätt som liknar cookies).

-----------------------

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor kring vår webbsida och Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har allmänna frågor kring personuppgifters behandling och vår Integritetspolicy

Årsmöte

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2018.

Lördagen den 3 mars 2018, kl 13. 00 i SKKs lokaler på Rotebergsvägen 3, Sollentuna. SRSK

 

 

 

 

 

 

 

 

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2017.

Lördagen den 4 mars 2017, kl 13. 00 på Tånga Hed Evenemangcenter, Vårgårda. Vi möts i Pingislokalen, strax innan infarten till Tånga Hed. Osäker på vart det är eller frågor? Ring 0706-404600, mer info om Tånga Hed/ hitta hit läs mer >>SRSK



 

 

 

 

 

 

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2016.

Lördagen den 5 mars 2016, kl 13. 00 på Sölvesborgs Brukshundsklubb.SRSK



 

 

 

 

 

 

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2015.

Söndagen den 1 mars 2015, kl 13. 00 på SKK:s kansli i huset Möllan Rinkebysvängen 70 Spånga, Rinkeby/Spånga.SRSK



 

 

 

 

 

 

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2014.

Lördagen den 1 mars 2014, klockan 14:00 på Tånga heds Camping, Vårgårda.
SRSK



 

 

 

 

 

 

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2013.

Lördagen den 2 mars 2013, klockan 14:00 på Halens Camping, Olofström.
SRSK



 

 

 

 

 

 

 

Utbildningsbidrag SRSK

tavling kokosSök stipendium ur SRSKs Utvecklingsfond Bruks & IPO

Välkommen att ansöka om Bruks stipendium ur SRSK Utvecklingsfond.

OBS! Den tidsperiod, 2 år och de pengar, 80 000 SEK som medlemmarna bestämde under årsmöte har löpt ut. Just nu pågår därför en utvärdering av utbildningsbidraget och dess (och andra möjliga bidrags)  framtida roll för SRSKs medlemmar. 

Läs nedan vad som gäller för fonden och vem som kan söka bidraget.

Om du vill ansöka, vänligen klicka på någon av länkarna nedan för att få upp formuläret. Det finns just nu i word och pdf. Fyll sedan i det och skicka till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi kommer att designa ett webformulär på denna sidan längre fram, till dess gäller filerna nedan.

Vi kommer behandla din ansökan så fort vi kan, men se till att vara ute i god tid då behandling och beslut kan ta lite tid innan alla i styrelsen hinner läsa igenom och komma till beslut.

Rapporter från genomförda träningar inom SRSKs satsning

Läs mer under "Reportage & Insändare" >>

Om Utvecklingsfonden & Vad krävs för att ansöka stipendiet?

  • Fonden skall man kunna ansöka till, för utbildningsstöd kopplat till hund och hundträning*. T ex träning med inhyrd tränare eller annat.

  • Fonden gäller oavsett start nivå men med målet skall vara elitsatsning och det skall tydligt framgå i ansökan. En övergripande förklaring och plan samt hur denna insats kommer hjälpa framåt på vägen och komma närmare målen.

  • LO och aktivitetsombud kan ansöka om detta också så länge det stödjer samma mål.

  • Ansökan kommer behandlas av SRSKs styrelse gemensamt.

  • Kontaktpersoner är Mikael Wiltander och Hans Gunnarsson.

*Förtydligande: Alla bidrag kopplade till denna satsning är, som angivet i protokoll och anledningen till satsningen, för att främja träning och tävling med Riesenschnauzer och öka antalet elitekipage, SM ekipage och internationella resultat med Riesen över tid. Förutsättningarna är följaktligen 1. Att det gäller träning och tävling med Riesenschnauzer 2. Att du är medlem i SRSK

Öppna ansökningsformulär (pdf) >>

Öppna ansökningsformulär (word) >>

Om du vill ansöka, vänligen klicka på någon av länkarna ovan för att få upp formuläret. Det finns just nu i word och pdf. Fyll sedan i det och skicka till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Protokoll


   Medlems- & Styrelsemöten

 


2018

Protokoll Styrelsemöte  2018-09-13
Protokoll SRSK årsmöte inkl bilagor 2018-08-23
Protokoll Medlemsmöte  2018-07-17
Protokoll Styrelsemöte 2018-06-17
Protokoll_SRSK 2018-04-22
Prot_SRSK_Konstituerande 2018-03-21
 
 
   
   


   Medlems- & Styrelsemöten


2017

Protokoll Styrelsemöte 2017-11-25
Protokoll Styrelsemöte 2017-09-22
Protokoll Styrelsemöte 2017-06-19
Protokoll Styrelsemöte 2017-05-13
Protokoll Styrelsemöte 2017-04-24
Protokoll Styrelsemöte 2017-03-20
Protokoll Konstituerande möte 2017-03-04
Protokoll Årsmöte 2017-03-04
Protokoll Styrelsemöte 2017-02-05

 

 

 

 


   Medlems- & Styrelsemöten


2016

Protokoll Medlemsmöte Kopparbo 2017  2017-07-18
Protokoll Styrelsemöte 2016-11-27
Protokoll för Svenska Riesenschnauzerklubbens beslut per casulam hänskjutet från Medlemsmöte Kopparbo 2016.  
Protokoll Styrelsemöte  2016-09-19
Revisionsberättelse  2016-08-15
Protokoll Medlemsmöte  2016-07-19
Protokoll Styrelsemöte  2016-07-19
Protokoll Styrelsemöte  2016-06-19
Protokoll Styrelsemöte  2016-05-13
Protokoll Styrelsemöte   2016-02-06

Protokoll Årsmöte

 2016-03-05
Protokoll Konstituerande möte  2016-03-05

 

 

 

 


   Medlems- & Styrelsemöten


2015

   
Protokoll Styrelsemöte 2015-12-01
Protokoll Styrelsemöte 2015-10-11
Protokoll Styrelsemöte   2015-07-11

 

Protokoll Medlemsmöte

 

2015-07-15

Protokoll Årsmöte

2015-03-01

 

Protokoll Styrelsemöte

 

2015-01-24-25

 

Beslutslista protokoll

 

2015-01-24-25


   Medlems- & Styrelsemöten


2014

 

Protokoll Styrelsemöte

 

2014-10-19

 

Beslutslista protokoll

 

2014-10-19

 

Protokoll Medlemsmöte

 

2014-07-15

Protokoll styrelsemöte

2014-07-12

 

Beslutslista protokoll

 

2014-07-12

 

Protokoll Styrelsemöte

 

2014-05-10

 

Beslutslista protokoll

 

2014-05-10

 

Protokoll Styrelsemöte

 

2014-01-18

 

Protokoll Årsmöte

 


2014-03-01


Beslutslista konstituerande styrelsemötet

 

2014-03-02

 

Konstituerande 

 

2014-03-02


   Medlems- & Styrelsemöten


2013

 

Protokoll Styrelsemöte

 

2013-10-13

Protokoll Medlemsmöte Kopparbo

 

2013-07-16

 

Styrelsemöte protokoll

2013-07-14


Protokoll, Styrelsemöte


2013-04-14


Protokoll, Styrelsemöte


2013-01-12--13


Protokoll, Årsmöte - Namnförkortning SRSK

2013-03-02


Protokoll, Årsmöte


2013-03-02

 

Protokoll, Konstituerande

 

 2013-03-02