Ordförandes rader

Hej Riesenvänner!

En fantastisk vår eller vinter vad man nu vill kalla det J har gått och där vi inom vår förening hunnit med en hel del tack vare er som medlemmar stora engagemang och våra lokalområden.

Under våren har Riesen i Väst tillsammans med Herrljunga BK arrangerat Riesen-SM som blev en fantastisk tävling med rekorddeltagande och fina resultat. Ett stort grattis till alla er som tävlade under SM, det viktigaste är inte att vinna utan att våga delta och alla ni som hjälpte till. Ingen nämnd och ingen glömd

Riesen i Väst arrangerade också ett välbesökt vårläger som blev en inledning utav SM, Riesen i Syd hade sina omtyckta träningsträffar och flera av våra medlemmar har haft framgångar på tävlingsbanorna. Vår eminenta lägerkommitée har än en gång fixat så att det blir fin vecka i Kopparbo v.29.

I höst arrangeras det bla. ett höstläger hos Riesen i Väst, Rasspecial och lydnadstävling i Stockholm i september, ISPU-WM med flera svenska deltagare (VM i Ipo och FH spår för första gången för Riesenschnauzer), Draghunds-SM barmark och Stockholms Hundmässa.

Dessutom kommer våra medlemmar att fortsätta visa sig på både de lokala tävlingsbanorna, i utställningsringen och i tjänsten och visa hur bra vår ras är.

SRSKs utvecklingsfond vars syfte är att stimulera våra aktiva med ekonomisk hjälp i sin satsning har fått in några ansökningar från IPO aktiva och Mondioring. Läs mer Läs mer om utbildningsbidraget här >> vad som gäller för att ansöka.

Stort tack alla ni som gör vår klubb till vad den är!

Mikael Wiltander

mikael jaguar fix

Bild: Mikael & Jaguar