Svart & Silver

Riesenschnauzer FCI Standards 181g02 enInformation från FCI - Vår ras har nu tre godkända färger! 

Efter ansökan, från Tyskland kennelklubb (VDH) med tyska rasklubben (PSK), har FCIs General Committé nu officiellt godkänt färgen svart & silver. Grattis till oss alla!

SRSK har nu fått information om att de sista pusselbitarna är på plats i den nationella anpassningen av FCIs beslut, att officiellt godkänna färgen svart och silver.

Det finns nu möjlighet till omregistrering till riesenschnauzer svart och silver för de hundar som berörs av FCIs beslut. Detta sker genom att berörda hundägare själva tar kontakt med Svenska Kennelklubben.

De av våra medlemmar vars hund berörs av omregistrering gör så här:
Skicka ett mejl till SKKs Registreringsavdelning, via: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., och ange att du vill omregistrera din hund till riesenschnauzer svart och silver.
Du kommer då att få information om hur detta går till och om vad som krävs.

Nu ser vi fram emot att förutom svart och peppar & salt också kunna hälsa svart & silver välkommen till vår officiella rasspecial i SSLOs regi den 12 september! 

Läs det som finns kring vår rasstandard med nya Svart & Silver i fet stil i dokumentet på fci.be/ Breeds/ Riesenschnauzer: 
FCI.be- Nomenclature - Standards- 181g02-en.pdf >>

länk till sidan för Riesenschnauzer här >>