Information om valpannons

Valpannonseringen är öppen för de uppfödare som står med på uppfödarlistan och betalat avgiften för innevarande år.
Priset för att stå med på uppfödarlistan är 300:- (år 2020) och faktureras från SRSK. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill stå med. Annons kan sättas in from parningsdag tom att kullen är 9v.

Meddela inom 2v från födsel om den ska flyttas från väntad till född kull. Tiden kan förlängas om det finns osålda valpar kvar. Meddela i god tid om så är fallet. Kullen måste uppfylla SRSKs krav för avel.

På uppgifter som ej finns med i SKK:s hunddata, såsom T4-resultat eller utländska resultat, måste kopior på resultaten skickas in. Ögon- samt T4-resultat får max vara 1 år gamla.

Det tar 1-2 veckor innan annonsen kommer in. Glöm inte att ange alla uppgifter på kullen. Uppdatera gärna löpande info om hur många valpar som finns kvar till salu och meddela så fort era valpar är tingade så annons kan tas bort.

Anmälan av väntad kull

Alla kullar görs enbart via detta formuläret: anmäl väntad kull >>

Övriga frågor

Kontakta vår ansvarige om du har frågor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.