Omplacering

Just nu finns: 1 hundar för omplacering 

 

Riesentik, 2 år

Vi har en riesenschnauzertik svart, som fyller 2 år i februari. Tyvärr måste vi omplacera henne på grund av ändrad familjesituation och flytt. 

Stamtavlenamn: Bliss Queen and Country (m Angelriesen´s Eclipse of my heart / f Riezors Quicksilver), kallas för Elza. Född 201-02-20. Uppfödare Kennel Bliss, Lycksele. Elza finns I Vilhelmina, Västerbotten.

Bliss Queen

Elza är en positiv, gosig, alert och mycket energisk tjej.  Är mycket social och tycker om människor och barn. Ej van med katter och har enbart träffar några andra hundar, ej så stor vana av stadsliv. Är van att vara själv i hundgård och kan även vara själv inomhus.

Har enbart ännu lite vakt i sig men det brukar komma runt 3-4 års ålder. Ej skällig alls. Hon är ungefär 65 cm i mankhöjd och väger runt 35 kg. Van att gå i koppel och är van att vara lös ute då vi bor på landet med skog runt oss. Har tränat lite sök samt spår och lite lydnad och är mycket tjänstvillig och tycker det mesta är kul.

Lugn inomhus då hon varit aktiv ute. Som alla hundar i 2 årsåldern så tester hon gränser men är mycket lyhörd om man är bestämd och konsekvent. Hon tror själv att hon är en knähund och älskar att gosa, ligga i soffan och sängen. Hon klipps eller trimmas men just nu, på grund av kyla, är hon långhårig men fäller inte alls hår. Klarar kylan väl. 

Vi har inte höftröntgat henne och ej mentaltestat henne, detta görs av den blivande ägaren om intresse finns. 

Behöver ett hem där hon kan vara aktiv, oavsett om det är som gårdshund eller annan träning. Hon är som mest lycklig då hon har något att göra. 

Vill du ha mer information om Elza?

Kontakta ägare:

Christine Hällqvist

Rembacka 13

91291 Vilhelmina

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Här hittar du hundar som behöver nya hem. 

Hur länge ligger de ute? Annonserna ligger kvar i 2 månader eller till dess att hunden bytt ägare.

Annonsör? Maila igen innan 2 månadersperioden har gått ut om du vill ha den publicerad längre.

 

Obs! SRSK står endast för förmedlingstjänst i dessa fall!

SRSK har inte gjort bakgrundskoll eller annat för dessa omplaceringshundar. Var noga med att få all dokumentation kring hunden, vilken uppfödare som avlat den, hela stamtavlan, SKK data etc. från den som omplacerar hunden. Vi rekommenderar ingen av annonserna utan förmedlar endast dessa från medlemmar.

Överlåtande av omplaceringshund är således utanför SRSKs regi och ansvar för det som beskrivits eller sedan överenskommes mellan köpare och säljare. 

 

Frågor kring omplaceringsidan?

Köpare eller omplacerare - hör av er till oss om ni har frågor kring denna sida, vilka regler som gäller för Riesenschnauzer i Sverige, omplaceringar i allmänhet eller annat kring detta så bistår vi i SRSK efter bästa förmåga.

Vänliga hälsningar

Styrelsen i SRSK