Utbildningsbidrag SRSK

tavling kokosSök stipendium ur SRSKs Utvecklingsfond Bruks & IPO

Välkommen att ansöka om Bruks stipendium ur SRSK Utvecklingsfond.

OBS! Den tidsperiod, 2 år och de pengar, 80 000 SEK som medlemmarna bestämde under årsmöte har löpt ut. Just nu pågår därför en utvärdering av utbildningsbidraget och dess (och andra möjliga bidrags)  framtida roll för SRSKs medlemmar. 

Läs nedan vad som gäller för fonden och vem som kan söka bidraget.

Om du vill ansöka, vänligen klicka på någon av länkarna nedan för att få upp formuläret. Det finns just nu i word och pdf. Fyll sedan i det och skicka till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi kommer att designa ett webformulär på denna sidan längre fram, till dess gäller filerna nedan.

Vi kommer behandla din ansökan så fort vi kan, men se till att vara ute i god tid då behandling och beslut kan ta lite tid innan alla i styrelsen hinner läsa igenom och komma till beslut.

Rapporter från genomförda träningar inom SRSKs satsning

Läs mer under "Reportage & Insändare" >>

Om Utvecklingsfonden & Vad krävs för att ansöka stipendiet?

  • Fonden skall man kunna ansöka till, för utbildningsstöd kopplat till hund och hundträning*. T ex träning med inhyrd tränare eller annat.

  • Fonden gäller oavsett start nivå men med målet skall vara elitsatsning och det skall tydligt framgå i ansökan. En övergripande förklaring och plan samt hur denna insats kommer hjälpa framåt på vägen och komma närmare målen.

  • LO och aktivitetsombud kan ansöka om detta också så länge det stödjer samma mål.

  • Ansökan kommer behandlas av SRSKs styrelse gemensamt.

  • Kontaktpersoner är Mikael Wiltander och Hans Gunnarsson.

*Förtydligande: Alla bidrag kopplade till denna satsning är, som angivet i protokoll och anledningen till satsningen, för att främja träning och tävling med Riesenschnauzer och öka antalet elitekipage, SM ekipage och internationella resultat med Riesen över tid. Förutsättningarna är följaktligen 1. Att det gäller träning och tävling med Riesenschnauzer 2. Att du är medlem i SRSK

Öppna ansökningsformulär (pdf) >>

Öppna ansökningsformulär (word) >>

Om du vill ansöka, vänligen klicka på någon av länkarna ovan för att få upp formuläret. Det finns just nu i word och pdf. Fyll sedan i det och skicka till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.