Årsmöte

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2021

SBK logga riesenschnauzer whiteSöndagen den 14 mars 2020, kl 13. 00 via ZOOM. Vi startar upp mötet 12:30 för att se till att tekniken fungerar och alla kan vara med.

Anledningen till att vi har ett digitalt, förenklat årsmöte 2021 är den pågågende Corona pandemin, men vi tror att det går bra och kanske även att fler vill och kan vara med :)

Mer information om uppkoppling och annat kommer via vårt nyhetsbrev (mail) - så se till att du har rätt mail inlagt i medlem online. Du måste maila oss att du vill vara med, detta så att vi kan kolla medlemskap men även kunna förbereda oss inför mötet. Det gör du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Söndagen den 14:e februari kl. 17:00 kommer vi erbjuda ett förmöte, detta så att alla kan testa hur det fungerar med Zoom och vara förberedda inför årsmötet.

Notera: vissa dokument kan komma att uppdateras. Mer information kring ekonomi fås på årsmötet, eller kan efterfrågas via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

 

Svenska Riesenschnauzerklubbens årsmöte 2020

Söndagen den 8 mars 2020, kl 13. 00 i Värnamo BHKs klubbstuga se https://www.varnamobrukshundklubb.com >>
Notera: vissa dokument kan komma att uppdateras. Mer information kring ekonomi fås på årsmötet, eller kan efterfrågas via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.SBK logga riesenschnauzer white

 

 

 

 

Tidigare Årsmöte