Ordförandes rader

Peter LuxusHej Riesenvänner,

Äntligen! Vår! Sol! Riesenläger! Klart med Riesen SM i Strängnäs!

Dessa åren lär vi aldrig glömma, men nu vet vi att 2022 gör det möjligt att återgå till mer normalt liv igen. Vi Riesenfolk vill ju träffas och umgås ?
 

Läger. Träffar. Äntligen!

Riesenlägret: Vi kommer att få vårt älskade och fantastiska Riesenläger igen! Som vi längtat. Hoppas att träffa er alla V 29 i Kopparbo och tillsammans njuta av hundträning, utställning och härlig gemenskap. Håll ögonen öppna - snart kommer mer information om anmälan etc.
 
Riesen SM: I september, 2-4, har vi Riesen SM på Strängnäs BK. Det ser vi fram emot och hoppas många av er kommer och tävlar, hejjar och umgås.
Alla bruksgrenar plus IGP och FH kommer tävlas i. Från lägre / IGP I till elit / IGP III
Hoppas nu att vi kommer förbi pandemin så vi kan ses igen - det har varit en härlig tid när vi fick tävla, mötas och träna tillsammans ! Förhoppningsvis är denna tillfälliga begränsning vi har nu kort så vi kan ses igen 
 
Riesen i Syd
Har haft träff i Påsk, kommer ha midsommar träff och en höstträff
 
Riesen i Väst
Har haft lydnadsträningar inomhus och har läger i slutet av April samt ett läger i höst
 
SSLO
Har haft aktiviteter under våren men planerar även träningsträffar den 29 maj på Torö och 11 juni i Norrtälje. Preliminärt planeras även ett läger i höst.
Håll dig uppdaterad på deras sida >>
 
 
Stort tack till er alla som är engagerade i Riesenklubben, ni är ovärderliga ?
 
Till nya eller er som vill bidra till denna fantastiska klubb - hör av er ! Vi behöver fler som hjälper till på olika sätt, det finns alltid något som passar just dig. Hör av dig till mig eller ert Lokalområde så tar vi varmt och tacksamt emot er ?
 
Till er alla därute vill jag skicka värme och önskar er alla en underbar vår & sommar - hoppas vi ses ute på något av alla våra aktiviteter framöver 😊
 
Hjärtliga Riesenhälsningar
Peter Lind
Ordförande
SRSK - Svenska Riesenschnauzerklubben

 

 

Smått & Gott från SBK 
Håll koll här:

SBK logo

 

GENERELL OCH VIKTIG INFORMATION om COVID-19 och Coronaviruset

 

 

Bild: Peter & Rissies Monty "Luxus"