Omplacering

Just nu finns: 1 hundar för omplacering

Hane för omplacering

Omplacering Dalarna 2019 webEn snart fyra årig kille som behöver miljöombyte.

Pga sjukdom i släkten har vi fått ändrade levnadsförhållanden. Han är en typisk risen med mycket energi, kamplust och vakt. Behöver komma till någon/några med mycket tid och intresse för arbete. Finns i norra Dalarna. 

Kontakta: 
AK Jaxvall tfn: 0704-97 30 44, mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller
Carlshills kennel: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du hundar som behöver nya hem. Annonserna ligger kvar i 2 månader eller till dess att hunden bytt ägare.

Annonsör? Maila igen innan 2 månadersperioden har gått ut om du vill ha den publicerad längre.

Obs!
SRSK står endast för förmedlingstjänst i dessa fall! SRSK har inte gjort bakgrundskoll eller annat för dessa omplaceringshundar. Var noga med att få all dokumentation kring hunden, vilken uppfödare som avlat den, hela stamtavlan, skk data etc. från den som omplacerar hunden. Vi rekommenderar ingen av annonserna utan förmedlar endast dessa från medlemmar.

Överlåtande av omplaceringshund är således utanför SRSKs regi och ansvar för det som beskrivits eller sedan överenskommes mellan köpare och säljare. 

   

 

 

Frågor kring omplaceringsidan?

Köpare eller omplacerare - hör av er till oss om ni har frågor kring denna sida, vilka regler som gäller för Riesenschnauzer i Sverige, omplaceringar i allmänhet eller annat kring detta så bistår vi i SRSK efter bästa förmåga.

Vänliga hälsningar

Styrelsen i SRSK